0/0
0 0

If you can dream, it you can do it!

Har du noen gang lukket øynene og drømt at du scoret på et nydelig brassespark i en Champions League-finale? Det gjorde nok Gareth Bale som liten også – og han gjorde drømmen til virkelighet. Det kan du også. Alle fotballstjerner startet som barn med en drøm!

Denne pakken handler om de flotteste målene som er scoret gjennom historien. Kanskje blir du inspirert til å drømme om å gjøre noe lignende?

Og du - det blir et gjensyn med Tiny Timmy, som denne gangen får problemer med foten sin. Gled deg til en ny spennende bok i denne morsomme serien!

Avbestillingsfristen for denne pakken er 12. februar. Avbestilling kan gjøres i Foreldreportalen. Vil du vite nøyaktig hva som kommer i pakken? Ta kontakt med oss på Facebook eller e-post!

PS! Om du nylig har fått din velkomstpakke, er det ikke sikkert at det er denne pakken som blir din neste pakke.

En pakke full av overraskelser: Kickerz viser deg ikke nøyaktig hva du får i neste pakke, men vi gir deg noen gode hint. Dette fordi vi ikke vil ødelegge spenningen og gleden når du åpner pakken!
Innholdsgaranti: Med Kickerz får du alltid mellom 5 og 7 ting. En god miks av lesestoff og spennende samleting. Samlet verdi for pakkene er den samme uavhengig av antall ting.    

Ønsker du få en oversikt over hvilken type innhold du kan forvente? Se innholdet i våre 10 siste pakker her:

Tidligere pakker

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vår Foreldreportal. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


GÅ TIL FORELDREPORTALEN