0/0
0 0

Møt Kickerz sitt fantastiske YouTube-team

Sponset innhold

Vi har et eget team med FIFA-YouTubere som er offisielle ambassadører for Kickerz. Hver måned lager disse unboxingvideoer av pakkene, og i blant arrangerer vi også events med hele teamet samlet. Her er en presentasjon av alle som er med i teamet vårt.

Jzande 

Jonas er fra Molde, Rosenes by, og har både FIFA-streams, serier og andre kule videoer på sin kanal. Jonas er en ekstremt dyktig videoredigerer, og har dessuten en egen kanal hvor han lager Skills & Goals edits-videoer.

MarIver

Markus har "sånn dærre Rosenborg-dialekt" og den smørblide trønderen har masse variert FIFA-innhold på kanalen sin: packopenings, FUT-drafts, FUT Champions og til og med en egen Eliteserien Fantasy-serie. Perfekt for oss fotballgale!

Wize EsPn

Espen Gryttingslien fra Ringebu har nok teamets kuleste dialekt, og er den som har vært trofast Kickerz-ambassadør lengst av alle. Lager masse variert og spennende FIFA-innhold på kanalen sin, og har flere kule serier.

 

Ødis

Christoffer bærer samme etternavn som vår kjære Martin Ødegaard, og på samme måte som Ødegaard er han også et talent - riktignok på YouTube! Variert innhold med alt fra FIFA-drafts til morsomme streams og pakkeåpninger.